Nieuws en mededelingen

:: Uitslag Senshi Cup24-05-2014

Zaterdag 24 mei namen zeven van onze karateka's deel aan de Senshi Cup in Oude Tonge. Zij hebben allen de juiste Kyokushinspirit getoond en het publiek mooie gevechten laten zien. De resultaten zijn dan ook weer fantastisch!

Jari Buijnink werd 2e in de poule met 16/17-jarigen.

Stephen Tousain en Otbert Offermans vochten succesvol in de poule heren lichtgewicht en belanden samen in de finalen. Otbert werd 1e en Stephen 2e.

Frederik Teixeira kwam uit in de poule heren middengewicht. Ook hij vocht zich een weg naar de finale en werd 2e.

Najmeddine Mhamdi vocht dit toernooi voor het eerst met volwassenen bij de heren zwaargewicht. Dat hij pas drie dagen 18 jaar is maakte voor hem geen verschil. Hij vocht een fraaie finale en werd 2e.

Joyce Huisken, nog bont en blauw van het EK van twee weken geleden, wilde dit toernooi niet voorbij laten gaan. Ook zij belandde in de finale. Toen speelde haar blessures toch op en moest zij de winst naar de tegenstander laten gaan. Een mooie 2e plaats voor Joyce.

Jasmina Jimenez vocht voor het eerst namens onze sportschool. Zij liet de juiste spirit zien en vocht een mooie partij, maar kon helaas de winst niet naar zich toetrekken.

Iedereen, ook coaches en trainers, gefeliciteerd met de prestaties!


« terug