Nieuws en mededelingen

:: Karatetoernooi in Zoetermeer16-04-2016

In Zoetermeer hebben 12 karateka's van Sportschool Egberth Thomas deelgenomen aan de "23rd Day of the Youth and the Beginners".

De jongste deelnemers waren Dave de Rover, Lorenzo Kaper en Timur Bartalevics. Zij hadden de afgelopen periode samen met sempai Otbert hard getraind om zich voor te bereiden. Het was reuze spannend om daar helemaal alleen op de tatami (mat) te staan. Zeker als je tegenstanders ook nog eens veel groter zijn... Maar ze hebben zich dapper gehouden. Lorenzo wist nog een partij te winnen en Timur heeft zelfs de 4e plaats bereikt.

Bij de grotere jeugd deden Jelle van der Stelt, Victor en Lance Gomez Zabala, Demi Will, Vijay Nanhoe, Enrico Noordam en Alyssa Duarte mee. Alyssa had alleen ervaring van het dojo-kampioenschap. Maar zij verraste iedereen door gewoon alles te winnen en er met de eerste prijs van door te gaan. Ook Victor won de eerste prijs. Vijay, Lance en Demi werden 2e en Enrico en Jelle wonnen de 3e prijs. Knappe score!

Bij de volwassenen deden de beginnende vechters Rogun Kutlu en Sam Hokke mee. Ook Rogun wist een beker te veroveren en werd 3e in zijn poule.

Een mooi resultaat voor zowel de vechters als de coaches en iedereen is weer een ervaring rijker.

« terug