Nieuws en mededelingen

:: Centrale Jeugdtraining 201212-06-2012

De centrale jeugdtraining (CJT) was dit jaar met 140 deelnemers heel druk bezocht. Vanuit onze sportschool zijn zo'n 40 karatekids met hun ouders naar Rotterdam gereisd. Ze hebben daar een intensieve en gezelligde dag met elkaar beleefd.

De training startte met een les van shihan Hollander, 8e dan. Shihan Hollander is de leraar van shihan Thomas geweest. Ook al realiseerden de kinderen zich dat niet, het is heel bijzonder om van zo'n hoge shihan les te krijgen.
Ook andere shihans lieten de kinderen soms makkelijke, maar ook hele moeilijke karate-technieken uitvoeren. Daarna was het lekker eten met elkaar en een goede naam verzinnen voor het team waarin de kinderen waren ingedeeld. Er waren namen als "de Karatekids", "de Wasabi's", "de stoere boeven club" en "de fenixen".

Daarna gingen we met z'n allen het Kralingse bos in om leuke spelletjes met elkaar te doen. En hoewel het lekker en droog weer was, was het gras nog behoorlijk nat van eerdere regenbuien, zodat iedereen er al snel erg vies uit zag. Zo hoort het ook bij een Kyokushin-buitentraining!

Na afloop kregen alle kinderen een herinneringsmedaille en een mooi kyokushin-cadeau (een pennenset).
Alle kinderen, ouders en sempais bedankt voor jullie inzet om deze dag tot een succes te maken.
En volgend jaar gaan we zeker met een nog grotere groep naar de CJT!

 

« terug