Nieuws en mededelingen

:: Centrale Jeugdtraining14-07-2011

Op 25 juni hebben 30 van onze karateka's deelgenomen aan de Centrale Jeugdtraining die de karatebond NKKO ook dit jaar weer had georganiseerd.
Op deze dag waren ruim 120 kinderen aanwezig die vanuit heel Nederland naar Rotterdam waren gekomen.
Onze karatekids varieerden in leeftijd van 5 tot en met 12 jaar en kwamen van de dojo's in Vlaardingen (Centrum en Holy), Schiedam en Maassluis. Zij werden begeleid door sensei Victor, sempai Els en sempai Bianca.

Precies op deze dag besloot het weer niet mee te werken en regende het bijna de hele dag. Dat mocht toch de pret niet drukken.
Het ochtendprogramma vond plaats in een sporthal. Daar werden de kinderen door verschillende leraren getraind. Het was voor de meesten een hele belevenis om met zo'n grote groep in zo'n grote hal te trainen.

Na een lange training werden alle kinderen in groepen ingedeeld en gingen met hun sempais lunchen.
Door het slechte weer werd het middagprogramma aangepast en vond ook in de sporthal plaats. Er stonden verschillende activiteiten op het programma. Van trefbal tot touwtrekken en van skippy-race tot kata-wedstrijd.

Tegen het eind van de middag zijn we toch met z'n allen naar buiten gegaan. Iedereen kreeg een fraaie gele karatepet en daar gingen we in looppas de regen in.
Het Kralingse bos was vlak bij. Daar hebben de kinderen tegen de leraren gevochten.
Weer terug in de sporthal vond de bekendmaking van de middag-wedstrijden plaats. Voor iedereen was er een medaille en ook werden alle kinderen verrast met een leuke karate-tas met een kadootje erin.

« terug